perjantai 31. lokakuuta 2014

#70 Päivittelyä,päivittelyä

Siitä onkin jo yli viikko kun viimeksi postailin.Selitys siihen on että koulussa on ollut paljon kokeita ja niihin on pitänyt lukea.Näihin aikoihin mulla on vielä kokeita tiedossa joten katsotaan kuinka kerkeän postailemaan.

Kaneille kuuluu kuitenkin hyvää!Maanantaina sattu sellanen juttu että Vili oli jotenki katkassut yhden takajalan kyntensä.Siitä tuli aika paljo verta joten sitä sitten putsailin jonki aikaa.Vili on ollut nyt koko viikon mun huoneessa asustelemassa.Sinne laitoin sille pikkuhäkin,mutta se saa olla ihan kokoajan mun huonees irti.Kaikki johdot piti kerätä pois,joten nyt läppärikin on alhaalla.
Muutenkin vähän tuntuu siltä että kanit ei oikein tule sopuun keskenään.Aina ku meen kanilaan niin Ursula jahtaa Vili ja Vili juoksee hädissään pakoo.Ursula pitää sitä varmaan omana reviirinään,joten Vili on nyt jonki aikaa ainaki sisällä.Vilin kynsi on kyllä jo toipunut hyvin.

15.11. on Jurvassa taas näyttelyt.Taisin jo sanoakkin,en vain muista:DMutta sinne ollaan taas menossa molempien kanien kanssa.Se on pikkujoulu näyttely eli tän vuoden viimenen näyttely.
Siellä on kanien pukukisa,piirrustuskisa ja sinne saa viedä pikkujoululahjan.Jos jotakin kiinnostaa niin täältä löytyy näyttelykutsu.

Olisko teillä jotain postausehdotuksii?Mulla on nyt pää ihan tyhjä ajatuksista joten kertokaa vaan rohkeesti.Kanien tavaroiden esittely on kyllä tulossa.Uusi banneri on myös pian valmis.

Iloista syksyä!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti