perjantai 23. tammikuuta 2015

#87 Ursula on kotiutunut

Moikka jälleen!En oo nyt hetkeen kirjotellu koulu kiireiden, kani kiireiden ja muiden menojen takia.Pahoittelut siis siitä.En nyt sitten tee sitä kysymyskuva postausta kosk akysymyksiä ei tullut yhtään!Ihmettelin sitä hetken mutta meitä on täällä blogissa aika pieni joukko ja jos teillä ei ollut kysyttävää niin ei se mitään :)Vielä mainostan että blogi tarvisi enemmän lukijoita pysyäkseen aktiivisena ja toimivana, joten kiitos kaikille jotka voisivat mainostaa jossain:)

Sitten kaneihin.Ursula meni perjantaina 16.1. tapaamaan kaverini työ Trolli pupua mistä kirjoittelinkin jo ennemmin.Hyvin niillä synkkas, aluksi Ursula juoksi ja tömäytteli sitä pakoon mutta kyllä se siitä sitten lähti.Ainakin la-su päivät oli menny tosi hyvin että Ursula oli antanu astua.
Kotiin se tuli sitten nyt viime keskiviikkona 21.1. Ursula on nyt vähän pelokkaampi ja varautuneempi kuin ennen, mutta sekin voi johtua raskaudesta kuten yleensä kanien luonteet muuttuu.Vielä se ei ole pesää rakennellut.Juo aika paljon ja heinää menee myös.Uskon aika varmasti että on tiine mutta tästä tarkkailen eteenpäin.

Vili herra taaskin on muuttanut mun huoneeseen Ursulan mammaloman ajaksi.Villi tapaus Vili kyllä on kun sen kanssa samassa huoneessa asuu.Välillä on korut lattialla ja välillä on koulupöydän paperit roskiksessa, että sellanen tapaus:DOstin sille tänään kauroja vähän, että saisi laittaa sille ruuan sekaan, jotta edes vähän lihoaisi seuraaviin näyttelyihin ja muutenkin.Seuraavat näyttelyt onkin sitten Seinäjoella 28.3. jos joitakin on tulossa ja näyttelyt ja tapahtumat näkee tapahtumat kansiosta.

Hyvää viikonloppua!


1 kommentti: