keskiviikko 25. helmikuuta 2015

#91 Lomailua ja vaavien kasvua

Oltiin tässä su-ti Virossa lomailemassa. Vili oli jälleen mummalla hoidossa ja mumma ja naapuri kävivät tarkistamassa poikasia ja ruokkimassa pikkuisinta:) Yllätyin kyllä siitä että kuinka hyvin he osasivat hoitaa pikkuisen ruokinnan :o Kun takaisin tultiin tiistai illalla niin kurkkasin pesään ja hämmästyin kuinka paljon poikaset oli kasvanut kolmessa päivässä!♥ Kaikki oli niin isoja ja pyöreitä. Vili oli ollut vähän aralla tuulella mumman työnä. Välillä ruokaakin jäi yli mitä annettiin ja kökki vain kopissa. Onneksi välillä kävi kyllä jaloittelemassakin. Mutta kun herra kotiin pääsi niin eipä enää yhtään mitään:DTuliaisiakin toin..herkkutankoja ja uuden ruokakulhon..TAAS xD

Poikaset ovat nyt päälle 1 viikon vanhoja. Väreissä on näillä näkymin: luonnonharmaa, luonnonharmaa viittakuvio, madagarcar viittakuvio, keltamusta japanilainen viittakuvio, chinchilla viittakuvio♥ Tästä lähdemme eteenpäin seurailemaan pikuisten elämää myös videoiden parissa.










3 kommenttia:

  1. Mitä sä muuten haet takaa näillä poikueilla, tällä ja tulossa olevalla? Joku tietty väri...? Miksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaan enempää ole tulossa poikueita...ja johan sanoin...saisin halvemmalla itselleni kolmannen kanin ja kaveriakin autan tässä asiassa. Ja tuota aikuisena tämä asia auttaa hyvinkin paljon, kun alan kasvattaa kaneja aikuisena niin on sitten kokemusta. Ja tämä poikue on syntynyt jo eikä sille mitään nyt enää voi. Kaikille on sitä paitsi jo kotikin.

      Poista