lauantai 30. toukokuuta 2015

#104 Tästä kesä voi alkaa!

Koulut on loppunut ja loma on saanut alkaa! Kanit ovat nyt hyvinkin iloisia kun viimein olen kotona joka päivä. Kaneillekin on nyt huomattavastin enemmän aikaa näiden koeruuhkien ja juhlien jälkeen.
Tässä postauksessa kerron vähän infoa nyt kesän alusta :)

Elikkäs nyt huomenna sunnuntaina 31.5. minulle ja kaverilleni tulee islanninhevoset vuokralle viikoksi. Niiden parissa kuluukin aikaa, mutta kaneille sitä aikaa täytyy myös riittää.
Huomenna aloitamme myös luultavasti uuden paaaaaljon suuremman ulkoaitauksen rakentamisen, niin kanitkin saavat kirmata kunnolla ulkona!

Ensi viikon torstaina 4.6. kasvattini Prince Charming "Prinssi" tulee meille kaveriltani hoitoon viikonlopuksi. Siitä tulee sitten postausta myös silloin.

13.6. onkin jo seuraavat kani näyttelyt Jurvassa. Nämä viikot ovatkin olleet vain yhtä tassujen puunaamista Ursulalla ja Cindillä kun omistavat valkoiset tassut ;D Kavereita lähtee myös mukaan kaneineen. Näyttelyiden jälkeen on luvassa ehkäpä kanileiri, mutta se ei ole vielä varma asia, mutta toivotaan, että leiri pidetään. Olisi kyllä hauska kokemus!

Postauksessa ei valitettavastin ollut nyt kuvia, mutta seuraavassa sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti