lauantai 1. elokuuta 2015

#112 Näyttely Jurva 1.8.

  En olekkaan hetkeen postaillut mutta tässä postauksessa tulee kuvia aikasta kivasti. Tänään otettiin suunta kohti Jurvaa Petran ja Vilman kanssa kaneinemme. Minulta itseltäni lähti kaikki kanit mukaan, Petralta Prinssi eli Ursulan lapsi ja Cindin veli :D ja Vilmalta tuli kolme omaa kania ja yksi kaverin kanin. :) Kaneja oli jotain 28? yhteensä. Näyttelyissä oli viralliset näyttelyt marsuille ja rotille ja kaikkille eläimille Pet näyttely, joten koko päivä näyttelyissä menikin kun eläimiä oli paljon arvosteltavana. Rotille oli myös agilityä ja lemmikeille pukukisa.

 Cindi oli taas täysillä matkassa ja nappasi 95.p! Hyvä saavutus pieneltä neidiltä. Cindi sai kaikki 5.p kohdat täyteen ja siitä sai kunniamaininnan. Cindi oli päivän paras kani 2 :) Paras pistetulos oli 96.p. Cindi voitti sinisen ruusukkeen, ruokaa, luokka voittaja 1 ja sen kunniamaininnan.

 Vili oli myös semi hyvässä kunnossa. Vilille tänään napsahti 93,5 pistettä, joka on mielestäni tosi hyvä kyllä :) Vili sai myös kaikki 5.p kohdat täyteen ja olikin sitten päivän paras kani 5. :)

 Ursula rouva oli vähän tukevassa kunnossa ja sai pisteitä 92,5. Ursula ei mitään kyllä voittanut, mutta aina ei voi voittaa :D Ei kyllä ollut suuria odotuksiakaan Ursulalta, mutta edes yritettiin. Ens kerralla skarpataan kunnolla! Mutta nyt kuvia:




                                                         Vilman Hermanni pupsi poseeraa :D





                                                                            Vilman Delta ♥





                                                           Petran Prince Charming (Prinssi) ♥









                                                                       Pukukisaa


                                                             Sitte vähä ulkoiltiin:








                                                             










2 kommenttia: