keskiviikko 14. lokakuuta 2015

#122 Faunatar bloggaajaksi

 Joku aika sitten laitoin sähköpostilla hakemuksen Faunatar bloggaajaksi. Facebookissa oli linkki, jonka avulla sai laittaa hakemuksen liittyä Faunatar bloggaajaksi ja minä otin heti säpön auki ja aloin kirjoittamaan!
 Kerkesinkin jo hetkeksi unohtamaan koko asian kunnes sähköpostiini oli tullut viesti, että juuri minun blogini oli valittu mukaan! Hakemuksia oli ilmeisesti tullut todella paljon. Faunattaren
sivulla on lista kaikista yhteistyössä olevista blogeista.

Faunatar on eläintarvikeliike joita on ympäri Suomea eri paikkakunnilla. Meidän lähin Faunatar sijaitsee Seinäjoella Joupin Faunattaressa. Palvelu on avuliasta ja erittäin ystävällistä. Faunattaressa on myös suuri valikoima eri eläinlajeille ruokia, tarvikkeita, eläimiä ja paljon muuta mukavaa! Käyn itsekkin aina Faunattaressa ostamassa kanin ruoat meille. Eläimiä on myynnissä laidasta laitaan eri Faunattarissa.

Blogi ei siis muutu juuri millään tavalla paitsi tuo logo tuolla reunassa ja välillä blogiin voi tulla arvontoja ja tavaroiden kokeilu postauksia. Käykää tekin tutustumassa lähimpään Faunattareen ja muistakaa hemmotella lemmikkejänne kunnolla :)

www.faunatar.fi

3 kommenttia:

  1. Paljon onnea siitä, että juuri sinun blogisi valittiin! :')

    VastaaPoista
  2. Linkitin sun blogin. :') http://blogaboutmyrabbit.blogspot.fi/

    VastaaPoista