lauantai 21. marraskuuta 2015

#128 Testissä uutta heinää! Pari päivää sitten Faunatar lähetti minulle postin kautta testattavaksi voikukkaheinää. Tämä oli iloinen yllätys minulle kuten myös kaneille. Pussin koko yllätti minut myös, sillä pussi oli iso ja siitä riittää heinää useanpaan päivään!
 Nämä Yrtti Tarhan heinät ovat siis uusi kotimainen tuote ja ilmestyvät  hyvin pian Faunatar myymälöihin. Näissä heinissä on kotimaista timoteiheinää  ja erilaisia yrttejä. Valikoimassa mm. voikukka, maitohorsma, vadelma, nokkonen jne... Heinä oli todella vihreää ja se on positiivinen asia, sillä todella monet heinät ovat kellertäviä. Heinä oli myös hyvän tuoksuista ja hyvin pakattua.
 Laitoin heinää heti kaneille testiin ja kaikki kolme pitivät siitä todella paljon! Heinän seassa oli siis kuivattua voikukkaa ja se oli myös erityisesti kanien mieleen. Sekoitin tätä heinää meidän oman heinän kanssa ja nopeasti olikin heinätelineet tyhjänä :D Suosittelen tätä heinää todella paljon! Heinää voi sekoittaa toisen heinän kanssa tai antaa pelkästään. Itse ostan kyllä jatkossakin tätä heinää oman heinän sekaan ja on kyllä testattava Yrtti Tarhan muitakin heinälajikkeita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti