maanantai 23. toukokuuta 2016

Kesä fiiliksiä

Vaikka vielä onkin toukokuu ja koulua vielä vähän aikaa niin musta tuntuu silti että kesä on jo täällä. Puissa on lehdet, ruoho kasvaa kovaa vauhtia ja lämpötilakin on välillä yli 20 astetta!


Kanit ovat ulkoilleet ahkerasti niin kuin minäkin. Kanit ovat pari lämmintä yötä viettäneet jo pihahäkissäkin kesäyöstä nauttien. Täällä meillä Pohjanmaalla päin ei onneksi ainakaan vielä ole citykaneilla leviävästä viruksesta havaintoa, mutta tännekin päin se nopeasti leviää. Täällä päin on myös näyttelyitä peruuteltu viruksen takia. Saa siis nyt nähdä, että kauanko kaneja vielä uskaltaa ulkona pitää.

Ensi viikonloppuna on mulle ja mun kavereille tulossa taas kesän vuokrahepat, joten täällä blogi voi olla vähän hiljainen, mutta jos kumminkin haluatte seurata mun kesän alkua, niin mun toiseen blogiin tänne (<---- linkki) on on tulossa mun kesän alun kuulumisia!








8 kommenttia:

  1. tuo virus on kyl inhottava!tiiätkö yhtään koska siellä eteläpohjanmaalla ei saa enää pitää kaneja ulkona?(en oo perehtynmyt aiheeseen)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On inhottava joo! :/ En yhtään tiedä vielä. Pitää katsoa kuinka hurjaa vauhtia virus etenee ja, että koska tiedotetaan tänne alueelle tartunta riskistä.

      Poista
  2. Mistä muute näkee ne kaupungit joissa on tartuntariski?Onko se vaan yleisesti sanottuna pääkaupunkiseudulla?Mistä itse seuraat tilannetta?:)kiitos jos autat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse seuraan uutisista eri sivuilta. Mitään ns. karttaa en ole löytänyt riski alueista, mutta esim. Evira ja muut kani sivut inffoavat viruksesta.

      Poista
    2. Mutta pääkaupunkiseudulla virus myllää ainakin tällä hetkellä.

      Poista
  3. Hyvä postaus!Itsekkin mietin tuota ylempää kysymystä ;)

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus!Mikä video tulee seuraavaksi?Koska?

    VastaaPoista