torstai 18. elokuuta 2016

Arpaonni suosi meitä

Facebookissa oli joku aika sitten Seinäjoen Mustin ja Mirrin sivulla arvonta, johon osallistuttiin kesäisellä lemmikin kuvalla. Päätin laittaa Vilin kukkaseppele kuvan onnistamaan meitä arvonnassa ja tällä kertaa se osuikin meidän kohdalle. Itselläni on kyllä usein todella surkea arpaonni, mutta tällä kertaa meitä onnisti! Voittajia oli useampi, joten onnittelut myös heille! Palkinnot olivat noudettavissa Seinäjoen Mustin ja Mirrin myymälässä ja iskä kävi sielä sitten samalla töistä tullessaan. Yllätyin suuresti kun iskä tuli täyteen pakatun Mustin ja Mirrin muovipussin kanssa kotiin.


 Kuivatettuja kasveja ja heinää


 Britin rabbit adult ruokaa ja Britin alfalfa snack pyöreitä herkkuja


Fibafirstin herkkutikkuja jotka koostuvat pääosin heinästä 


 Little Biggerin herkkutankoja ja kaksi jotain pikku krokotiilia :D


 Aikani näitä tutkin, enkä kyllä tajunnut mitä nämä oikein on. Vaikuttavat yhtäkkiä koiran puruluilta, mutta voisivat olla myös jonkin sortin leluja? Tietääkö joku teistä?



4 kommenttia:

  1. Noi krokotiilit on kasvisperäisiä, purujuttuja samanlaisia kuin pienet hammasharjat jos niitä olet nähnyt? Voi hyvin tarjota pupulle, kaikki tosin ei noista välitä. :)

    VastaaPoista
  2. Noi krokotiilit on koirien herkkuja. Niitä on myös kasvipohjasena ja niitä voi antaa kanille. En nyt muista minkä värinen on kasvipohjanen :D

    VastaaPoista
  3. Noi krokotiilit on koirien (sopii myös kaneille koska ovat kasvipohjaisia) pureskelu "herkkuja". Ainakin meillä kanit aivan rakastaa noita. :)

    VastaaPoista