sunnuntai 14. elokuuta 2016

Näyttely Jurva 13.8.2016

Eilen oltiin koko kanipoppoon kanssa petteilemässä Jurvassa. Sielä oli Epjyn järjestämät kani ja jyrsijä näyttelyt, jossa oli kaikenlaisia kaneja ja pikkujyrsijöitä :) Päivä kului loistavassa seurassa Vilman ja Paulan kanssa, kiitos seurasta teille! :) Päivä oli tosi sateinen ja viileä, ja myös sisällä oli vähän viileä ilma. Kaneja näyttelyssä oli yli 30 ja siihen nähden kanit suoriutuivat päivästä loistavasti! Viime näyttelyissä Vili oli vielä avoimissa uroksissa, mutta nyt herra siirtyi jo seniori luokkaan. Ursula ja Cindi jatkavat vielä avoimissa naaraissa.


Vili yllätti mut taas jälleen kerran pistein 95! Odotin vähän huonompaa, kun kumminkin Vilillä on vähän karvanlähtöä ja massaakin saisi olla pikkasen enemmän. Vili oli myös seniori urosten luokkavoittaja 1 ja sai kuman 5 p. kohdista ja käsiteltävyydestä. Vili pääsi myös BIS pöydälle ja oli PPK 6! Cindi kiri ja nappasi myös 95 pistettä ja oli avoimien naaraiden luokkavoittaja 2. Cindi sai myös kuman 5 p. kohdista ja yleiskunnosta. Cindi pääsi myös BIS pöydälle ja oli PPK 5! Ursula sai 93,5 pistettä, mutta rouvalle ei tällä kertaa mukaan mitään tarttunut. Oli kyllä mahtavat näyttelyt ja niistä kiitos Epjylle!







Näyttelyiden jälkeen käytiin katsomassa kaverillani Beetan ja Brandon poikasia. Poikaset ovat pienirex/hermeliini risteytyksiä ja ovat tällä hetkellä n. kuukauden vanhoja. Poikaset ovat osa kaverini pienirex projektia. Edellisessä postauksessa laitoinkin loppuun kuvan, mutta en silti paljastanut vielä mitään. Nyt on varmaan ihan sopiva aika sanoa, että meille niistä muuttaa Cindille kaveriksi musta viittakuvio uros Kaapo♥ Ajattelin luovuttaa täysin noiden kolmen muodostamisen laumaksi, sillä Vili inhoaa Cindiä edelleen yhtä paljon ja muutosta ei ole tapahtunut eikä myöskään varmaan tapahtuisikaan. Tämä uusi poitsu kastroidaan kyllä kun sen aika koittaa. Kerron sitten lisempää kun poitsu meille muuttaa :)



4 kommenttia: